Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սնկով սպագետի

Սոխը մանր կտրատել, կտրատել սունկը քառակուսիների տեսքով, այնուհետև կանաչին մանրացնել: Ձեթի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել կտրատված սունկը, աղը, պղպեղը և եփել այն 10-15 րոպե: Այս ամենին ավելացնել սլիվկան և թողնել կրակի վրա մինչև եռալը: Սպագետին եփել այնպես, ինչպես գրված է իր փաթեթի վրա: Ափսեի մեջ լցնել սպագետին, այնուհետև սոուսը և զարդարել այն կանաչիով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սնկով սպագետի

սպագետի սպագետի 200 գրամ

սոխ սոխ 150 գրամ

սունկ սունկ 300 գրամ

կանաչի կանաչի

ձեթ ձեթ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 710դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 24 կկալ