Բաղադրատոմս
Շոգեխաշած բանջարեղեն բրնձով
Պատրաստեք շոգեխաշած բանջարեղեն բրնձով հետևյալ բաղադրատոմսով
Շոգեխաշած բանջարեղեն բրնձով Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել շոգեխաշած բանջարեղեն բրնձով
Բրինձը բուսայուղով բովել, մինչև թափանցիկ դառնա: Վրան աղաջուր լցնել, դնել մարմանդ կրակին: Ոլոռը կամ լոբին, գազարը ( կարելի է ալյ բանջարեղեն, օրինակ` դդմիկ, ծաղկակաղամբ և այլն), տապակել բուսայուղի մեջ: Վերջում ավելացնել սխտոր: Պատրաստի բրնձի վրա սև պղպեղ անել, լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, կարելի է օղակաձև դնել, մեջտեղում փոս թողնել: Մեջտեղում լցնել բանջարեղենի խառնուրդը: Կարելի է խառնել, այդպես մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք շոգեխաշած բանջարեղեն բրնձով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
980դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 186 կկալ