Բաղադրատոմս
Քյալագյոշ
Պատրաստեք քյալագյոշ հետևյալ բաղադրատոմսով
Քյալագյոշ շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Այսօր առաջարկում ենք մեր խոհանոցի ավանդական ձմեռային ուտեստներից մեկը՝ քյալագյոշ:

Ինչպես պատրաստել քյալագյոշ
2 բաժակ ջուր եռացնել, ոսպը լցնել, եփել: Մածունը 1 բաժակ ջրով բացել, համեմել աղով և չոր ծիտրոնով: Կավե ամանի մեջ կտրտած լավաշ դնել: Սոխը մանր կտրտել, բուսայուղով տապակել՝ մինչև դեղնի, համեմել աղով, ծիտրոնով, կարմիր պղպեղով, կրակից վերցնել, 1 ճ.գդալ առանձնացնել, մնացած սոխեռածը խառնել ջրքամած ոսպի հետ, աղ անել խառնել, լցնել լավաշի վրա, բացած քամած մածուն ավելացնել, 5 րոպեով դնել նախապես 200* տաքացրած ջեռոցը և անմիջապես մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք քյալագյոշ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
470դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 95 կկալ