Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պղպեղով աղցան.

Պղպեղն ու լոլիկը մաքրել, երկար շերտատել, ավելացնել աղ, շաքարավազ, բուսայուղ, խառնել: Եփել մարմանդ կրակով 20-25 րոպե: Ավելացնել կտրատած սամիթը, ճզմած սխտորը, մի քանի րոպե եփել, կրակից վերցնել: Մատուցել սառը վիճակում: Կարելի է նաև պահածոյացնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պղպեղով աղցան.

պղպեղ պղպեղ 5 հատ

լոլիկ լոլիկ 5 հատ

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

շաքարավազ շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

աղ աղ 1 թեյի գդալ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

սամիթ սամիթ 0.5 փունջ

էսենցիա էսենցիա 0.5 թեյի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 390դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 173 կկալ