Բաղադրատոմս
Պխալի
Պատրաստեք պխալի հետևյալ բաղադրատոմսով
Պխալի Վրացական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել պխալի
Մի կապ բազուկի տերևները մաքրել, լվանալ, եփել աղաջրի մեջ: Սխտորը, համեմը, ընկույզը մսաղացով անցկացնել: Աղ, կծու պղպեղ ավելացնել, քացախ լցնել վրան: Ստացված զանգվածից պատրաստել կոտլետներ: Պխալին պատրաստվում է նաև կաղամբով, կանաչ լոբով: Մատուցել կարելի է հենց այդպես կամ խավարտի հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պխալի
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1320դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 86 կկալ