Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պասի սոխով կոտլետ սնկի սոուսով

Սոխը մաքրել, մանր կտրատել, կարելի է դիմել գործիքի օգնությանը: Ավելացնել եգիպտացորենը իր հյութի հետ, աղ անել: Կարելի է մի քիչ ջուր ավելացնել: Ալյուր ավելացնել, խառնել: Ստացվում է պինդ խմոր: Թավան տաքացնել, գդալով խմորից վերցնել, կարմրացնել ձեթի մեջ:  Սունկը տապակել սոխի հետ մի քիչ ջրով մոտ 20 րոպե, աղ, պղպեղ անել, բլենդերի մեջ հարել: Ավելացնել կանաչ սոխը, մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պասի սոխով կոտլետ սնկի սոուսով

սոխ սոխ 5 գլուխ

պահածոյացված եգիպտացորեն պահածոյացված եգիպտացորեն 450 գրամ

աղ աղ

ալյուր ալյուր 1 թեյի բաժակ

միջուկ

շամպինիոն շամպինիոն 400 գրամ

սոխ սոխ 1 գլուխ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ձեթ ձեթ

կանաչի կանաչի

կանաչ սոխ կանաչ սոխ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 790դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 68 կկալ