Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պասի կետլետներ

Լվանալ, մաքրել և մանրացնել գազարն ու կաղամբը: Լցնել կաթսայի մեջ, վրան սառը ջուր լցնել, եռացնել: Աղ անել, մի գդալ բուսայուղ լցնել: Շոգեխաշել այնքան, որ բանջարեղենը փափկի: Ավելացնել սպիտակաձավարը, խառնել, եփել ևս 10 րոպե: Կաթսան կրակից վերցնել, թողնել սառչի: Զանգվածին կոտլետների ձև տալ, պաքսիմատի մեջ թավալել, բուսայուղով տապակել: Կարելի է մատուցել թե կծու, թե քաղցր սոուսի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պասի կետլետներ

գազար գազար 0.5 հատ

կաղամբ կաղամբ 0.5 կգ

ձեթ ձեթ 4 ճաշի գդալ

սպիտակաձավար սպիտակաձավար 100 գրամ

պաքսիմատ պաքսիմատ 100 գրամ

ջուր ջուր 100 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի գդալ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 390դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 47 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5