Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պարսկական բորանի

Լվանալ, քամել և կտրտել սպանախը: 2 ճ.գ. ձիթայուղի մեջ մի փոքր տապակել ճզմած սխտորի կեսը, ավելացնել սպանախը, մի քանի րոպե տապակել: Վերցնել գազօջախի վրայից, քամել ջրային մասը: Առանձին խորն ամանի մեջ լցնել քամած մածունը, ճզմած սխտորի մյուս կեսը, սպանախը, խառնել, ավելացնել աղը: Լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան անանուխ և կտրտած ընկույզ լցնել: Մատուցել լավաշով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պարսկական բորանի

սպանախ սպանախ 400 գրամ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

քամած մածուն քամած մածուն 300 գրամ

անանուխ անանուխ

աղ աղ

ընկույզ ընկույզ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 380դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 53 կկալ