Բաղադրատոմս
Լցոնած սոխ
Պատրաստեք լցոնած սոխ հետևյալ բաղադրատոմսով
Լցոնած սոխ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել լցոնած սոխ
Սոխը մաքրել, եփել 20 րոպե, թողել սառչի: Բրինձն աղաջրում եփել: Սունկը մանրացնել, գազարը քերել: Սունկը գազարի հետ տապակել բուսայուղով, խառնել բրինձը, համեմել: Սոխի վերին մասը կտրել, միջին մասը հանել, պատրաստել թասիկներ: Սունկով լցոնը տեղադրել սոխի թասիկների մեջ: Եփել մոտ 10-15 րոպե 200 աստիճանի ջեռոցի մեջ: Զարդարել, մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լցոնած սոխ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
530դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 64 կկալ