Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կաթնաշոռով լցոնած մակարոն

Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, աղ գցել, խեցի մակարոնները եփել տուփի վրա նշված ժամանակի չափ: Խճողակ պատրաստելու համար կաթնաշոռը, ալյուրը, ձվերը, պանիրը խառնել, համեմել աղ ու պղպեղով, ավելացնել մանր կտրտած մաղադանոսը, խառնել: Մակարոնները հանել կաթսայից, շրջել սրբիչի վրա, թողնել ջրքամվեն: Ջեռոցի տապակը յուղել: Մակարոնները լցոնել խճողակով, շարել տապակի մեջ, ամեն մակարոնի վրա կես թեյի գդալ թթվասեր և մի քիչ քերած պարմեզան դնել: Տապակը 6-7 րոպեով դնել նախապես 200* տաքացրած ջեռոցը, թողնել պանիրը հալվի: Մատուցել անմիջապես:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաթնաշոռով լցոնած մակարոն

մակարոն մակարոն 250 գրամ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 200 գրամ

ձու ձու 2 հատ

ալյուր ալյուր 2 ճաշի գդալ

կարագ կարագ 30 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1120դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 292 կկալ