Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել իտալական օմլետ

Հարիչի թասի մեջ ջարդել ձվերը, աղ անել, թեթևակի հարել, ապա ավելացնել 60 մլ կաթը, ալյուրը, քերած պարմեզան պանիրը, շարունակել հարել 2-3 րոպե: Պահածոյացված սունկը ջրքամել: Տապակի մեջ կարագ հալեցնել, բարակ շերտատած սոխը տապակել՝ մինչև այն թափանցիկ դառնա, ավելացնել ջրքամած սնկի զանգվածը, տապակել մոտ 5 րոպե: Մեկ այլ տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, ձվով զանգվածից 2 օմլետ պատրաստել: Սնկի զանգվածին մի քիչ կաթ ավելացնել, համեմել աղ ու պղպեղով, ավելացնել հալեցրած պանիրը, կտրտած մաղադանոսը, կրակն անջատել, թողնել պանիրը հալվի: Պատրաստի օմլետը դնել մատուցվող ափսեի մեջ, մի կեսին սնկով խճողակ դնել, մյուս կեսը վրա բերել, զարդարել կանաչու տերևով. Մատուցել տաք:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք իտալական օմլետ

ձու ձու 4 հատ

սոխ սոխ 1 գլուխ

մաղադանոս մաղադանոս 0.5 փունջ

կարագ կարագ 20 գրամ

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

ալյուր ալյուր 2 ճաշի գդալ

կաթ կաթ 100 մլ

պահածոյացված սունկ պահածոյացված սունկ 200 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1080դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 410 կկալ