Պատրաստեք հնդկահավը խնձորով եվ սալորաչիրով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՀՆԴԿԱՀԱՎԸ ԽՆՁՈՐՈՎ ԵՎ ՍԱԼՈՐԱՉԻՐՈՎ շատ համեղ Ճաշատեսակ է:
ՀՆԴԿԱՀԱՎԸ ԽՆՁՈՐՈՎ ԵՎ ՍԱԼՈՐԱՉԻՐՈՎ շատ համեղ Ճաշատեսակ է:
Հնդկահավը լվանալ, աղ անել և համեմել։ Խնձորի միջուկը հեռացնել, բաժանել 4 մասի։ Սալորաչիրը թրջել, ավելացնել խնձորին և այդ խառնուրդով լցոնել հնդկահավի փորը։ Թռչնի միսը կարագապատել, ամբողջությամբ ծածկել փայլաթիթեղով և տեղափոխել կաղապարի մեջ։ Եփել ջեռոցում՚ ժամանակ առ ժամանակ վրան լցնելով առաջացած հեղուկը։ Համոզված լինելու համար, որ ուտեստը պատրաստ է, հարկավոր է մսոտ մասը դանակով ծակել։ Եթե առաջացած հեղուկը պարզ է՝ եփել է։ Ստուգելուց հետո պետք է հեռացնել փայլաթիթեղը և կրկին դնել ջեռոցը, որ կարմրի։ Մատուցելիս ձևավորել մրգերով։
Автор и администратор сайта 1001recepti.info