Բաղադրատոմս
Հալած պանրով սպագետի
Պատրաստեք հալած պանրով սպագետի հետևյալ բաղադրատոմսով
Հալած պանրով սպագետի շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սպագետին եփելու ձևը միշտ նույնն է` խաշել աղաջրում: Էականը սպագետիի որակն է և սոուսը, որն այսօր, սեզոնին համապատասխան` կպատրաստենք կանաչ սոխ ու սխտորով:

Ինչպես պատրաստել հալած պանրով սպագետի
Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, աղ գցել, մակարոնը եփել: Լոլիկը տրորել, իր հյութի հետ լցնել սոտեյնիկի մեջ, դնել կրակին, հենց սկսի եռալ` ավելացնել մայոնեզը, հալած պանիրը, համեմել աղով, պղպեղով և քիմիոնով, եփել 1 րոպե: Եթե սոուսը թանձր է` մակարոնի եփաջրից էլ լցնել, ապա ավելացնել կտրտած կանաչ սոխն ու սխտորը, լավ խառնել, կրակից վերցնել, վրան ավելացնել ջրքամած մակարոնը, խառնել և մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հալած պանրով սպագետի
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1130դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 79 կկալ