Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հալած պանրով սպագետի

Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, աղ գցել, մակարոնը եփել: Լոլիկը տրորել, իր հյութի հետ լցնել սոտեյնիկի մեջ, դնել կրակին, հենց սկսի եռալ` ավելացնել մայոնեզը, հալած պանիրը, համեմել աղով, պղպեղով և քիմիոնով, եփել 1 րոպե: Եթե սոուսը թանձր է` մակարոնի եփաջրից էլ լցնել, ապա ավելացնել կտրտած կանաչ սոխն ու սխտորը, լավ խառնել, կրակից վերցնել, վրան ավելացնել ջրքամած մակարոնը, խառնել և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հալած պանրով սպագետի

սպագետի սպագետի 250 գրամ

պահածոյացված լոլիկ պահածոյացված լոլիկ 500 գրամ

մայոնեզ մայոնեզ 2 ճաշի գդալ

կանաչ սոխ կանաչ սոխ 4 ցողուն

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

քիմիոն քիմիոն

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1130դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 79 կկալ