Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել գազարով արքայախնձորով ուտեստ

Գազարը ձողիկների վերածել, արքայախնձորը նույնպիսի կտրորներով կտրատել: Սոխը շերտատել, բուսայուղով տապակել: Ավելացնել գազարը, տապակել, մինչև գազարը փափկի: Աղ, պղպեղ ցանել: Ցանկության դեպքում կարելի է կծու պղպեղ օգտագործել: Ավելացնել արքայախնձորի շերտերը, մի քիչ ջուր կամ արքայախնձորի հյութից լցնել և ավելացնել կիտրոնի թարմ քամած հյութը: Տապակել այնքան, մինչև գազարը մի քիչ կարամելացվի: Ավելացնել ճզմած սխտորն ու վերցնել կրակից: Ավելի հաճելի է սառը վիճակում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գազարով արքայախնձորով ուտեստ

գազար գազար 4 հատ

պահածոյացված արքայախնձոր պահածոյացված արքայախնձոր 500 գրամ

սոխ սոխ 1 հատ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

կիտրոնի հյութ կիտրոնի հյութ 1 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1020դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 49 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5