Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դդումով պասի ջեռեփուկ

Դդումը մաքրել, խնձորի կեղևն ու միջուկը հեռացնել, մանրացնել: Եփել փակ կափարիչով մինչև փափկելը: Հետո ավելացնել ձիթայուղը: Հնդկաձավարը եփել: Սալորաչիրն ու չամիչը թրջել, սալորաչիրը մանրացնել: Բոլոր բաղադրիչները խառնել, վրան մեղր կամ շաքար լցնել և դնել ջեռոցի մեջ: 10-15 րոպե անց ջեռեփուկը հանել: Կարելի է մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դդումով պասի ջեռեփուկ

դդում դդում 300 գրամ

հնդկաձավար հնդկաձավար 250 գրամ

խնձոր խնձոր 2 հատ

չամիչ չամիչ 250 գրամ

սալորի չիր սալորի չիր

ձեթ ձեթ

մեղր մեղր

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1380դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 103 կկալ