Բաղադրատոմս
ԲՐԻՆՁԸ ՊԱՐՍԿԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ
Պատրաստեք բրինձը պարսկական ձեվով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԲՐԻՆՁԸ ՊԱՐՍԿԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Արևելյան Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել բրինձը պարսկական ձեվով
Չկպչող կաթսայի մեջ լցնել կարագը, տապակել միսը, այնուհետև ավելացնել սոխը, աղն ու պղպեղը, եփել: Ավելացնել տոմատի մածուկը և արգանակը, սպասել մինչև եռա, հետո լցնել երկարությամբ կտրտած կանաչ լոբին և եփել 15 ր.: Այնուհետև լցնել բրինձը և ծածկել կափարիչը: Միջին կրակի վրա եփել 10-15 ր.: Անջատելուց հետո ամբողջը դատարկել մեկ այլ չկպչող կաթսայի մեջ, ծածկել հաստ անձեռոցիկով կամ սրբիչով, ամուր փակել կափարիչով: Մանր կրակի վրա եփել մոտ 30 ր.:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բրինձը պարսկական ձեվով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
600դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 54 կկալ