Պատրաստեք բրինձը կիտրոնով եվ լոլիկով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԲՐԻՆՁԸ ԿԻՏՐՈՆՈՎ ԵՎ ԼՈԼԻԿՈՎ Մեքսիկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԲՐԻՆՁԸ ԿԻՏՐՈՆՈՎ ԵՎ ԼՈԼԻԿՈՎ Մեքսիկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սոխն ու լոլիկները սննդի հարիչով (պրոցեսոր) հարել` մինչև պյուրե դառնա: Տապակի մեջ 2 ճ.գ. բուսայուղ լցնել, այնուհետև բրինձը և բովել այնքան, մինչև ոսկեգույն դառնա: Ավելացնել սխտորը, կծու պղպեղը և թողնել 1ր.: Այնուհետև լցնել լոլիկի ու սոխի խառնուրդը, ջուրը և աղ: Փակել կափարիչը և եփել 10 -15 ր.: Վրան կտրտած համեմ լցնել, կիտրոնի հյութ քամել և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info