Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բրինձը չրով եվ պիստակով

Ջուրը եռացնել: Առանձին կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, տապակել սոխը: Ավելացնել աղ, պղպեղ, շաքարավազ, դարչին, լցնել կտրատած պիստակը և խառնել, այնուհետև ավելացնել նաև բալի չիրը, 2 ր. տապակել: Լցնել եռացրած ջուրը և բրինձը, ծածկել կափարիչը և մանր կրակի վրա եփել 30ր.- 1ժ.: Վերցնել գազօջախի վրայից, հանել կափարիչը, մատուցվող ափսեն շուռ տված դնել կաթսայի վրա, պարունակությունը կտրուկ շուռ տալ ափսեի վրա և զգուշորեն հեռացնել կաթսան:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բրինձը չրով եվ պիստակով

ջուր ջուր 3 թեյի բաժակ

սոխ սոխ 1 գլուխ

կարագ կարագ 100 գրամ

պիստակ պիստակ 150 գրամ

դարչին դարչին 1 թեյի գդալ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի գդալ

բրինձ բրինձ 0.5 թեյի բաժակ

չիր չիր 150 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2240դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 155 կկալ