Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բանջարեղենով եվ սնկով րիզոտտո

Պղպեղն ու գազարը փոքր խորանարդիկներով կտրատել, սոխը մանրացնել և բուսայուղով տապակել թուջե խորը թավայի մեջ մոտ 5 րոպե: Բրինձը լվանալ սառը ջրով, չորացնել, լցնել թավայի մեջ, ավելացնել տաք արգանակը: Եփել 15 րոպե մարմանդ կրակով, խառնել: Բրինձը վերցնել կրակից, քրքումով համեմել, աղ, սև պղպեղ ավելացնել: Պատրաստել սոուսը: Շամպինիոնները մանրացնել և 5–7 րոպե տապակել: Ավելացնել մանրացրած լոլիկները, աղ, պղպեղ, 5 րոպե շոգեխաշել: Մատուցել անմիջապես` սոուսի հետ: Զարդարել մաղադանոսով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բանջարեղենով եվ սնկով րիզոտտո

բրինձ բրինձ 200 գրամ

մսի արգանակ մսի արգանակ 500 մլ

շամպինիոն շամպինիոն 100 գրամ

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

գազար գազար 1 հատ

պղպեղ պղպեղ 1 հատ

սոխ սոխ 1 գլուխ

ձեթ ձեթ 3 թեյի գդալ

քրքում քրքում 1 թեյի գդալ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

մաղադանոս մաղադանոս

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2170դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 203 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5