Բաղադրատոմս
Բանջարեղենի ռագու
Հեղինակ:Liana Bagaryan |
հրապարակվել է: 2012-11-23
Պատրաստեք բանջարեղենի ռագու հետևյալ բաղադրատոմսով
Բանջարեղենի ռագու շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Ինչպես պատրաստել բանջարեղենի ռագու
Լոլիկի կեղևը մաքրել, կտրատել: Դդմիկները մաքրել, մանրացնել: Սոխը կտրատել, տապակել բուսայուղով: Ավելացնել գազարը: Երբ այն փափկի, լցնել կտրատած լոլիկը: Մի փոքր շոգեխաշել, ավելացնել մնացած բանջարեղենը: Աղ, պղպեղ ցանել, ծածկել կափարիչը և եփել 10-15 րոպե: Մատուցելիս կտրատած համեմ շաղ տալ վրան:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բանջարեղենի ռագու
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
810դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 143 կկալ