Պատրաստեք արքայական խոզենի հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՐՔԱՅԱԿԱՆ ԽՈԶԵՆԻ շատ համեղ Ճաշատեսակ է:
ԱՐՔԱՅԱԿԱՆ ԽՈԶԵՆԻ շատ համեղ Ճաշատեսակ է:
Գարեջրին ավելացնել քացախ, պղպեղ, աղ, դափնու տերև, սոխ և եփել։ Մարինադը լցնել բդի վրա՝ թողնելով 7 ժամ։ Խոզի ճարպը կտրատել, և դանակի օգնությամբ խրել մսի մեջ։ Քերիչով անցկացրած պանիրը, մանր կտրատած ընկույզն ու կանաչին խառնել, լցնել բդի վրա արված ճեղքերի մեջ։ Միսը սխտորով և աղով համեմել, տեղափոխել կաղապարի մեջ։ Եփել ջեռոցում՝ ժամանակ առ ժամանակ վրան լցնելով առաջացած հեղուկը։
Автор и администратор сайта 1001recepti.info