Պատրաստեք խնձորով սամբուկ հետևյալ բաղադրատոմսով
Խնձորով սամբուկ շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խնձորով սամբուկ շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ժելատինի վրա 150մլ եռացրած սառը ջուր լցնել ու թողնել այնքան, ինչքան նշված է տուփի վրա: Խնձորները մաքրել, 2 մասի բաժանել, հանել միջուկը: Շարել տապակի մեջ, որի վրա նախօրոք փայլաթիթեղ է դրված: Փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ: Դնել ջեռոցը, եփել 200 աստիճանում այնքան, մինչ խնձորները փափկեն: Ժելատինը եռման հասցնել, բայց չեռացնել, հովացնել: Մաղով անցկացնել: Խնձորի խյուսի մեջ շաքարավազ լցնել, 2-3 րոպե հարել: Հետո ավելացնել սպիտակուցը, հարել այնքան, մինչ 2-3 անգամ ծավալը մեծանա: Հետո ավելացնել ժելատին, հարել 5-7 րոպե: Հետո զանգվածը լցնել կաղապարների մեջ, 3-4 ժամով դնել սառնարան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info