Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խնձորով աղանդեր

Խնձորները մաքրել ու մեծ-մեծ կտրատել: Շարել կաղապարի մեջ ու կիտրոնի հյութ ցանել, դարչին լցնել ու վանիլին: Ալյուրը շաքարավազի հետ խառնել: Կարագը խորանարդիկների վերածել: Ալյուրի խառնուրդը կարագի հետ ձեռքերով խառնել, մինչ դառնա միատարր և փխրուն զանգված: Խմորը խնձորների վրա լցնել, թխել 30 րոպե 200-210 աստիճանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խնձորով աղանդեր

խնձոր խնձոր 6 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 250 գրամ

ալյուր ալյուր 150 գրամ

կարագ կարագ 125 գրամ

կիտրոնի հյութ կիտրոնի հյութ

դարչին դարչին

վանիլային շաքար վանիլային շաքար

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1040դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 118 կկալ