Պատրաստեք վանիլային աղանդեր հետևյալ բաղադրատոմսով
Վանիլային աղանդեր շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Վանիլային աղանդեր շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ժելատինը 150մլ եռացրած սառը ջրով բացել ու թողնել այնքան, ինչքան նշված է փաթեթի վրա:Կաթը տաքացնել: Դեղնուցը հարել շաքարավազի հետ: Գոլ կաթը ավելացնել ու խառնել:Զանգվածը դնել գոլորշու վրա ու տաքացնել, մինչ զանգվածը թանձրանա:Վանիլի սերմերը հանել: Դեղնուցային զանգվածի մեջ լցնել վանիլին: Հետո ժելատին լցնել, տաքացնել այնքան, մինչ այն լուծվի: Զանգվածը կրակից վերցնել, մի քիչ հովացնել: Հետո դեղնուցային զանգվածը խառնել թթվասերի հետ: Զանգվածը լցնել կաղապարների մեջ, 3-4 ժամով դնել սառնարան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info