Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել վանիլային աղանդեր

Ժելատինը 150մլ եռացրած սառը ջրով բացել ու թողնել այնքան, ինչքան նշված է փաթեթի վրա:Կաթը տաքացնել: Դեղնուցը հարել շաքարավազի հետ: Գոլ կաթը ավելացնել ու խառնել:Զանգվածը դնել գոլորշու վրա ու տաքացնել, մինչ զանգվածը թանձրանա:Վանիլի սերմերը հանել: Դեղնուցային զանգվածի մեջ լցնել վանիլին: Հետո ժելատին լցնել, տաքացնել այնքան, մինչ այն լուծվի: Զանգվածը կրակից վերցնել, մի քիչ հովացնել: Հետո դեղնուցային զանգվածը խառնել թթվասերի հետ: Զանգվածը լցնել կաղապարների մեջ, 3-4 ժամով դնել սառնարան:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք վանիլային աղանդեր

կաթ կաթ 400 մլ

շաքարավազ շաքարավազ 150 գրամ

դեղնուց  դեղնուց 2 հատ

վանիլ վանիլ

ժելատին ժելատին 25 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 890դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 272 կկալ