Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պաննա կոտա

Ժելատինը եռացած սառը ջրի մեջ թողնել կես ժամ: Սերուցքը հարել վանիլային շաքարի ու շաքարավազի հետ: Ժելատինը տաքացնել, որ դոնդողի հատիկները հալվեն առանց եռալու: Թողնել սառչի, ավելացնել սերուցքը: Խառնուրդը լցնել ամանների մեջ և 3-4 ժամով դնել սառնարան: Մատուցել հատապտուղներով զարդարելով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պաննա կոտա

սերուցք սերուցք 500 գրամ

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 20 գրամ

ժելատին ժելատին 1 տուփ

շաքարավազ շաքարավազ 50 գրամ

ելակ ելակ

մոշ մոշ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3440դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 53 կկալ