Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել լիմոնով պաղպաղակ

Լիմոնի հյութը քամել, սերուցքը հարել, մինչ սկսի թանձրանալ: Կարևոր է, որ սերուցքը չափից շատ չհարվի, քանի որ պաղպաղակը յուղոտ կստացվի: Սերուցքի մեջ խտացրած կաթ լցնել, խառնել, ավելացնել լիմոնի հյութ: Զանգվածը կաղապարի մեջ լցնել, որով էլ կարելի է սառեցնել: Դնել սառցախցիկ: 2 ժամից պաղպաղակը հանել, խառնել, դնել սառցախուցը մինչ լավ սառչի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լիմոնով պաղպաղակ

սերուցք սերուցք 500 մլ

խտացրած կաթ խտացրած կաթ 380 գրամ

կիտրոն կիտրոն 1 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1390դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 63 կկալ