Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սրճային կրեմ

Ժելատինը 100մլ ջրով բացել ու թողնել: Դեղնուցը շաքարավազի հետ խառնել: Դնել ջրաբաղնիք, տաքացնել մինչ շաքարավազը հալչի: Սուրճ ավելացնել ու խառնել, ժելատին լցնել: Տաքացնել այնքան, մինչ ժելատինը ամբողջությամբ հալչի: Կրակից վերցնել, հովացնել: Սերուցքը հարել: Խառնել սերուցքն ու սրճային զանգվածը: Լցնել տարրաների մեջ, 3-4 ժամ դնել սառնարան:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սրճային կրեմ

սև սուրճ սև սուրճ 250 մլ

դեղնուց  դեղնուց 3 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 150 գրամ

ժելատին ժելատին 10 գրամ

սերուցք սերուցք 300 մլ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 870դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 171 կկալ