Բաղադրատոմս
ԿԱԹՆԱՇՈՌՈՎ ԺԵԼԵ ԳԻՆՈՒ ՀԵՏ
Պատրաստեք կաթնաշոռով ժելե գինու հետ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԱԹՆԱՇՈՌՈՎ ԺԵԼԵ ԳԻՆՈՒ ՀԵՏ Ֆրանսիական Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել կաթնաշոռով ժելե գինու հետ
Ժելատինի վրա եռացրած սառը ջուր լցնել, թողնել մի կես ժամ: Ավելորդ հեղուկը թափել, գոլորշու վրա տաքացնել, չթողնել եռա: Կաթը տաքացնել, դնել գոլորշու վրա, ավելացնել 3 ճաշի գդալ շաքարի փոշի, վանիլի էսենցիան, հարած դեղնուցները և անընդհատ խառնելով եփել: Թողնել գոլորշու վրա այնքան, որ թանձրանա: Խառնել ժելատինի, տրորած կաթնաշոռի, հարած սերուցքի հետ: Զանգվածը լցնել ամանների մեջ, սառեցնել: Գինին խառնել մնացած շաքարի փոշուն, եփել, մինչև թանձրանա: Ափսեի մեջ լցնել գինու քաղցրահյութը, վրան դնել դոնդողը և զարդարել մրգերով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաթնաշոռով ժելե գինու հետ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2170դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 220 կկալ