Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կաթնաշոռով ժելե գինու հետ

Ժելատինի վրա եռացրած սառը ջուր լցնել, թողնել մի կես ժամ: Ավելորդ հեղուկը թափել, գոլորշու վրա տաքացնել, չթողնել եռա: Կաթը տաքացնել, դնել գոլորշու վրա, ավելացնել 3 ճաշի գդալ շաքարի փոշի, վանիլի էսենցիան, հարած դեղնուցները և անընդհատ խառնելով եփել: Թողնել գոլորշու վրա այնքան, որ թանձրանա: Խառնել ժելատինի, տրորած կաթնաշոռի, հարած սերուցքի հետ: Զանգվածը լցնել ամանների մեջ, սառեցնել: Գինին խառնել մնացած շաքարի փոշուն, եփել, մինչև թանձրանա: Ափսեի մեջ լցնել գինու քաղցրահյութը, վրան դնել դոնդողը և զարդարել մրգերով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաթնաշոռով ժելե գինու հետ

կաթ կաթ 1 թեյի բաժակ

շաքարի փոշի շաքարի փոշի 350 գրամ

էսենցիա էսենցիա 0.5 թեյի գդալ

դեղնուց  դեղնուց 2 հատ

ժելատին ժելատին 2 ճաշի գդալ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 300 գրամ

սերուցք սերուցք 1 թեյի բաժակ

կարմիր գինի կարմիր գինի 3 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2170դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 220 կկալ