Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հապալասե մուս

Հապալասը լվալ, հյութը քամել: Մի կողմ դնել: Ճզմված հապալասիների վրա 450մլ ջուր լցնել, եփել 10 րոպե: Քամել: Պատրաստի եփուկի մեջ շաքարավազ լցնել, եռացնել: Հետո սպիտակաձավար լցնել, եփել 10-15 րոպե: Զանգվածը սառեցնել, լավ հարել: Մուսը լցնել կաղապարների մեջ, դնել սառնարան 3-4 ժամ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հապալասե մուս

COM_CCK_cranberries COM_CCK_cranberries 200 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 200 գրամ

Կաշա Կաշա 20 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 190դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 16 կկալ