Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ելակային սուֆլե

Ժելատինը 150 մլ եռացրած ջրով բացել, թողնել այնքան, ինչքան ննշված է փաթեթի վրա: Հետո եռման աստիճանի հասցնել, բայց չեռացնել, հովացնել: Ելակը լվալ, մաքրել: Մանրացնել բլենդերով: Սերուցքը հարել շաքարավազի հետ: Խառնել սերուցքն ու ելակը: Ավելացնել ժելատին, խառնել: Լցնել տարրաների մեջ: Դնել սառնարան 3-4 ժամով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ելակային սուֆլե

ելակ ելակ 300 գրամ

սերուցք սերուցք 200 մլ

շաքարավազ շաքարավազ 150 գրամ

դոնդող դոնդող 2 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1100դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 25 կկալ