Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դեղձի կրամբլ

Միջուկը պատրաստելու համար` դեղձը կիսել, կորիզը հեռացնել, կլպել, դիլիմների կտրտել, լցնել թասի մեջ, ավելացնել 2 ճ.գդալ շաքարավազ, կիտրոնի քերած կեղևը, շերտատած ռեհանը, մի պտղունց խոշոր ազ անել, խառնել: Ջեռոցը միացնել 200*: Թասի մեջ խառնել ծեծած նուշը, շագանակագույն շաքարավազը, ալյուրը, մի պտղունց աղ անել, ավելացնել կտրտած սառը կարագը, միասին տրորել, փշուր ստանալ: Ջեռոցի կաղապարի մեջ լցնել առանց հյութի դեղձը, վրան տարածել փշուրը: Եփել 25-27 րոպե, հանել ջեռոցից, թողնել քիչ սառչի, մատուցել պաղպաղակի գնդիկով, զարդարել ռեհանի տերևով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դեղձի կրամբլ

դեղձ դեղձ 4 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

ռեհան ռեհան

կիտրոն կիտրոն 0,5 հատ

աղ աղ

նուշ նուշ 0,5 թեյի բաժակ

շագանակագույն շաքարավազ շագանակագույն շաքարավազ 0,5 սուրճի բաժակ

ալյուր ալյուր 50 գրամ

կարագ կարագ 50 գրամ

պաղպաղակ պաղպաղակ 200 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1010դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 66 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5