Բաղադրատոմս
Աղանդեր րիկոտտոյով, ելակով թխվածքբլիթ
Պատրաստեք աղանդեր րիկոտտոյով, ելակով թխվածքբլիթ հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղանդեր րիկոտտոյով, ելակով թխվածքբլիթ շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել աղանդեր րիկոտտոյով, ելակով թխվածքբլիթ
Ելակը խորանարդաձև կտրատել: Անանուխը մանր կտրատել, խառնել ելակին: Թխվածքաբլիթը մանրացնել: Սերուցքը հարել շաքարավազի հետ: Լցնել րիկոտտո, խառնել: Տարրայի հատակին դնել րիկոտտոն սերուցքի հետ: Րիկոտտոյի վրա շարել թխվածքբլիթ: Թխվածքաբլիթի վրա դնել րիկոտտո սերուցքով: Դնել սառնարան 1-2 ժամով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղանդեր րիկոտտոյով, ելակով թխվածքբլիթ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
800դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 40 կկալ