Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել աղանդեր մասկարպոնեով ու հապալասով

Սերուցքը հարել շաքարավազի ու վանիլային շաքարի հետ: Ավելացնել մասկարպոնե, խառնել: Ավելացնել հապալասը, խառնել: Եթե օգտագործում եք սառեցրած հատապտուղներ, այն անհրաժեշտ է սառեցնել, ամբողջ հեղուկը թափել: Զանգվածը կաղապարների մեջ լցնել, 5-6 ժամով դնել սառնարան:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղանդեր մասկարպոնեով ու հապալասով

Մասկարպոնե Մասկարպոնե 250 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 100 գրամ

սերուցք սերուցք 250 մլ

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 30 գրամ

հապալաս հապալաս 200 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1050դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 38 կկալ