Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել աղանդեր կարմիր հաղարջով ու սերուցքով

Պատրաստում ենք դոնդողը: Ժելատինի վրա 150մլ եռացրած սաը ջուր ու թողնել այնքան, որքան նշված է փաթեթի վրա: Հատապտուղները լվալ, դնել բլենդերի մեջ, մանրացնել: Եթե բլենդեր չկա, ապա տրորել: Մաղով անցկացնել: Լցնել 500մլ ջուր, շաքարավազ, տաքացնել այնքան, մինչև շաքարավազը հալվի: Ավելացնել ժելատին, եռման աստիճանի, բայց չեռացնել: Լցնել տարրաների մեջ կիսատ: Դնել սառնարան մինչ լրիվ սառչի: Պատրաստել սուֆլեն: Ժելատինի վրա 100մլ եռացրած սառը ջուր ու թողնել: Հետո եռման հասցնել,, բայց չեռացնել: Սերուցքը շաքարավազի հետ հարել, մինչ փրփրի: Ավելացնել տաք ժելատին, խառնել: Սուֆլեն դնել սառած դոնդողի վրա: Շոկոլադը փոքր քերիչով քերել: Շոկոլադ լցնել սուֆլեի վրա: 3-4 ժամ դնել սառնարան:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղանդեր կարմիր հաղարջով ու սերուցքով

կարմիր հաղարջ կարմիր հաղարջ 300 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 150 գրամ

ժելատին ժելատին 30 գրամ

սերուցք սերուցք 400 մլ

շաքարավազ շաքարավազ 150 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1140դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 20 կկալ