Պատրաստեք աղանդեր կարմիր հաղարջով ու սերուցքով հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղանդեր կարմիր հաղարջով ու սերուցքով շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Աղանդեր կարմիր հաղարջով ու սերուցքով շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Պատրաստում ենք դոնդողը: Ժելատինի վրա 150մլ եռացրած սաը ջուր ու թողնել այնքան, որքան նշված է փաթեթի վրա: Հատապտուղները լվալ, դնել բլենդերի մեջ, մանրացնել: Եթե բլենդեր չկա, ապա տրորել: Մաղով անցկացնել: Լցնել 500մլ ջուր, շաքարավազ, տաքացնել այնքան, մինչև շաքարավազը հալվի: Ավելացնել ժելատին, եռման աստիճանի, բայց չեռացնել: Լցնել տարրաների մեջ կիսատ: Դնել սառնարան մինչ լրիվ սառչի: Պատրաստել սուֆլեն: Ժելատինի վրա 100մլ եռացրած սառը ջուր ու թողնել: Հետո եռման հասցնել,, բայց չեռացնել: Սերուցքը շաքարավազի հետ հարել, մինչ փրփրի: Ավելացնել տաք ժելատին, խառնել: Սուֆլեն դնել սառած դոնդողի վրա: Շոկոլադը փոքր քերիչով քերել: Շոկոլադ լցնել սուֆլեի վրա: 3-4 ժամ դնել սառնարան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info