Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել աղանդեր ֆրանսիական տանձ

Պանիրը քերել, խառնել մեղրի հետ: Տանձը երկարությամբ կիսել, սերմատուփը հեռացնել, լցոնել պանրի խճողակով, վրան պնդուկ քերել, դնել որևէ խոր տապակի մեջ, լցնել սպիտակ գինին, կափարիչ դնել, մարմանդ կրակին եփել 15 րոպե: Մատուցելիս վրան որևէ կարմիր հատապտուղ կամ բալ դնել: Աղանդերը մատուցել տաք վիճակում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղանդեր ֆրանսիական տանձ

տանձ տանձ 2 հատ

մեղր մեղր 0.5 թեյի գդալ

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 50 մլ

պնդուկ պնդուկ 4 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է INFդրամ,
իսկ կալորիականությունը ` INF կկալ