Բաղադրատոմս
Աղանդեր ֆրանսիական տանձ
Պատրաստեք աղանդեր ֆրանսիական տանձ հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղանդեր ֆրանսիական տանձ Ֆրանսիական Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել աղանդեր ֆրանսիական տանձ
Պանիրը քերել, խառնել մեղրի հետ: Տանձը երկարությամբ կիսել, սերմատուփը հեռացնել, լցոնել պանրի խճողակով, վրան պնդուկ քերել, դնել որևէ խոր տապակի մեջ, լցնել սպիտակ գինին, կափարիչ դնել, մարմանդ կրակին եփել 15 րոպե: Մատուցելիս վրան որևէ կարմիր հատապտուղ կամ բալ դնել: Աղանդերը մատուցել տաք վիճակում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղանդեր ֆրանսիական տանձ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
INFդրամ,
իսկ կալորիականությունը ` INF կկալ