Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել նարնջային դոնդող

Ժելատինի վրա 200 մլ սառը եռացրած ջուր լցնել ու թողնել այնքան, ինչքան նշված է փաթեթի վրա: Նարնջի հյութը քամել: Կողևը մեծ-մեծ կտրատել, 1լ ջուր լցնել, եռացնել ու եփել 10 րոպե: Հետո քամել, սառեցնել 40-50 աստիճան: Ավելացնել շաքարավազը, ժելատինը, եռման աստիճանի հասցնել, բայց չեռացնել: Ավելացնել քամած հյութը: Կրակից վերցնել, լցնել կաղապարների մեջ, 5-6 ժամ դնել սառնարան:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք նարնջային դոնդող

նարինջ նարինջ 3 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 200 գրամ

ժելատին ժելատին 20 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 850դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 50 կկալ