Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խորոված խոզի միս տոմատի սոուսով

Լոլիկները բլենդերով մանրացնել: Սխտորը մանր կտրատել, կանաչին ույնպես: Խառնել մածուկը, լոլիկը, կանաչին, կարագը, սխտորը, համեմունքները: Աղ ցանել: Միսը սոուսով պատել, ծածկել սննդային թաղանթով ու դնել սառնարան 3-4 ժամով: Գրիլի տապակը լավ տաքացնել: Միսը 2 կողմից տապակել, մինչ եփվի: 1.5-2 սմ հաստությամբ մսի կտորները եփվում են մոտավորապես 10 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խորոված խոզի միս տոմատի սոուսով

խոզի միս խոզի միս 1 կգ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

լոլիկ լոլիկ 150 գրամ

սուսամբար սուսամբար

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3490դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 163 կկալ