Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հնդկահավից կոտլետներ՝լցոնած սնկով

Սոխը մանր կտրատել: Սունկը մաքրել, մանր կտրատել: Բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել սունկը, մի քիչ աղ ավելացնել: Տապակել, մինչև հեղուկը գոլորշանա: Խճողակից ոչ մեծ բլիթ սարքել: Կենտրոնում դնել սնկային լցոնը: Կողքերը զգուշորեն մոտեցնել, կոտլետի տեսք տալ: Թաթախել պաքսիմատի մեջ: Տապակել բուսական յուղի մեջ, յուրաքանչյուր կողմից 5-7 րոպե: Լցոնի համար կարելի է օգտագործել պանիր ու ձու:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հնդկահավից կոտլետներ՝լցոնած սնկով

տավարի միս տավարի միս 500 գրամ

սունկ սունկ 300 գրամ

սոխ սոխ 200 գրամ

պաքսիմատ պաքսիմատ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1850դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 80 կկալ