Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կոկորդիլոսի մսով խորոված

Կոկորդիլոսի փափկամիսը  2սմ  խորանարդիկների բաժանել: Միսը ձիթայուղի հետ խառնել, կիտրոնի հյութ ավելացնել, կոճապղպեղ, սխտոր, չիլի պղպեղ, 1 ժամ մարինացնել սառնարանում: Խորովածի փայտիկները թրջել ջրում 20 րոպե: Միսը շամփուրին անցկացնել: Միսը խորովել մանղալի վրա, մինչ համարյա պատրաստ լինի: Վերցնել չիլի սոուսից, հավասար տարածել մսի վրա, մինչ եփվի, անընդհատ  շրջել: Կիտրոնի կեղևը ու չիլի սոուսի քաղցր մասը խառնել:  Մատուցել չիլի սոուսի ու լայմի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կոկորդիլոսի մսով խորոված

Կոկորդիլոսի միս Կոկորդիլոսի միս 500 գրամ

կիտրոն կիտրոն 1 հատ

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

կոճապղպեղ կոճապղպեղ 1 ճաշի գդալ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1 հատ

կծու պղպեղ կծու պղպեղ 2 հատ

սխտոր սխտոր

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 18120դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 302 կկալ