Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կաթնաշոռով նախուտեստ

Խաղողի հատիկները լվանալ, կորիզները հանել: Կաթնաշոռը տրորել, խառնել պանրին, պղպեղ և կոճապղպեղ ավելացնել, աղ անել, լավ խառնել: Ստացված զանգվածից ընկույզի չափ գնդիկներ պատրաստել, ամեն մեկի մեջ մի հատիկ խաղող դնել: Գնդիկները թավալել քունջութի, մանրացրած սամիթի, շաֆրանի մեջ: Շարել ափսեի մեջ, զարդարել կանաչիով, պղպեղի շերտիկներով և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաթնաշոռով նախուտեստ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 300 գրամ

խաղող խաղող 150 գրամ

մշընկույզ մշընկույզ 0.5 թեյի գդալ

սև պղպեղ սև պղպեղ 0.5 թեյի գդալ

քունջութի սերմեր քունջութի սերմեր

սամիթ սամիթ 0.5 փունջ

շաֆրան շաֆրան 2 ճաշի գդալ

աղ աղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 32 կկալ