Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կաննելոնի՝ լցոնած ֆետա պանիրով ու լոլիկով

Լոլիկի կլեպը հանել, 200գ լոլիկը մանր խորանարդիկների բաժանել: Ֆետան պատառաքաղով տրորել: Ավելացնել լոլիկը, խառնել: Պատրաստել սոուսը. Մնացած լոլիկները բլենդերի մեջ դնել, մանրացնել, կանաչին մանր կտրատել, ավելացնել լոլիկին, խառնել, մի քիչ աղ, պղպեղ լցնել: կաննելոնիի մեջ լցոն դնել: Շարել տապակի մեջ, սոուս լցնել, հավասարեցնել: Դնել ջեռոցը, եփել 20 րոպե 180 աստիճանում: Պանիրը քերել: 20 րոպեից կաննելոնիի վրա պանիր լցնել ու 20 րոպե դնել ջեռոցը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաննելոնի՝ լցոնած ֆետա պանիրով ու լոլիկով

լոլիկ լոլիկ 1 կգ

կանաչի կանաչի

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1290դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 253 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5