Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ոչխարի միս՝կանաչիով ու սխտորով կարմրեցրած

Հատիկավոր պղպեղը մանրացնել: Ավելացնել սխտոր, քերել: Խառնել յուղ, ուրց, սուսամբար: Ավելացնել պղպեղ սխտորի հետ, աղ ցանել, խառնել: Ստացված զանգվածով պատել միսը բոլոր կողմերից: Դնել փայլաթղթի մեջ, փաթաթել: Դնել տապակի մեջ, դնել ջեռոցը: Կարմրեցնել 2 ժամ 180 աստիճան ջերմաստիճանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ոչխարի միս՝կանաչիով ու սխտորով կարմրեցրած

գառան միս գառան միս 1.5 կգ

պղպեղի հատիկներ պղպեղի հատիկներ 10 հատ

սխտոր սխտոր 5 պճեղ

ուրց ուրց 1 ճաշի գդալ

սուսամբար սուսամբար 1 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ 5 ճաշի գդալ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 380դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 31 կկալ