Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ոչխարի միս՝ շոգեխաշած սալորաչրով ու դարչինով

Սոխը երկարավուն կտրատել: Սալորաչիրը ոչ մեծ կտորների բաժանել: Բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը: Ավելացնել միսը, 3-4 րոպե շոգեխաշել: Շրջել, դնել կափարիչը, շոգեխաշել 10-15 րոպե: Ավելացնել սալորաչիր ու դարչին: Ավելացնել 100մլ ջուր: Փակել կափարիչը, 35-40 րոպե շոգեխաշել: Հետո միսը շրջել, աղ ավելացնել, 10 րոպե շոգեխաշել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ոչխարի միս՝ շոգեխաշած սալորաչրով ու դարչինով

գառան միս գառան միս 1 կգ

սալորի չիր սալորի չիր 150 գրամ

դարչին դարչին 1 թեյի գդալ

սոխ սոխ 150 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 5 հատ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 4700դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 416 կկալ