Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ալիգատորի միս` թռչնամսից

Բդիկների կաշին հանել, ոսկորն էլ, կտրատել: Աղ, պղպեղ, ճզմած սխտոր, դափնու տերև անել: Դնել էմալապատ թասի մեջ, լցնել սոյայի սոուս ու խառնել: 3 ժամ դնել սառնարան: Հետո պաքսիմատի մեջ թաթախել ու 2 կողմից տապակել տաքացված յուղի մեջ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ալիգատորի միս` թռչնամսից

Հավի բուդ Հավի բուդ 1 կգ

սալորի սոուս սալորի սոուս 0.5 թեյի բաժակ

սխտոր սխտոր 4 պճեղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

դափնու տերև դափնու տերև

պաքսիմատ պաքսիմատ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1040դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 264 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5