MyKitchen.am

Ձեր խոհանոցի ամենալավ օգնականը

Ազգային խոհանոցի
բաղադրատոմսեր

Գեղեցիկ սեղանի
ձևավորում

previous
next
Slider

Բաղադրատոմսեր


Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կոնֆետներ “ռաֆաելլո”

Անցկացնում ենք քերիչով գազարը, ավելացնում ենք շաքարավազն ու կիտրոնի հյութը:Ստացված զանգվածը դնում ենք տապակի մեջ, անընդհատ խառնելով և մի քիչ տաքացնում, մինչև որ ավելորդ ջուրը գոլորշանա, ապա ավելացնում ենք կոկոսի քերուկը (թողնում ենք մի քիչ կոկոսի քերուկ, ռաֆաելլոների թաթախման համար):Պատրաստի զանգվածը խառնում ենք և պատրաստում փոքրիկ գնդիկներ: Ստացված գնդիկները թաթախում ենք մնացած կոկոսի քերուկի մեջ և տեղափոխում սառնարան 1,5 ժամով:
Եվ մեր գազարով ռաֆաելլոն պատրաստ է:Ի դեպ, գազարով ռաֆաելլոների բաղադրատոմսի մեջ կարելի է ավելացնել քերած շոկոլադ կամ ընկյուզ ըստ ցանկության :)