MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել զատիկի ուկրաինական կարկանդակ

Հունցել խմոր. ալյուրն ու կարագը խառնել, ավելացնել նուշը և շաքարավազը, այնուհետև` ջուրը: Խառնել մեկ րոպե, հետո դնել սառնարան 30 րոպեով: Խմորը սառնարանից հանել, դնել տապակի մեջ, պատառաքաղով ծակծկել: Խմորը թղթով ծածկել, վրան լոբի լցնել, թխել 200С ջեռոցում 12 րոպե: Թողնել սառչի, լոբին վրայից վերցնել: Ջերմաստիճանն իջեցնել մինչև 150С: Կարագը շաքարի հետ հարել, խառնել 1 ձվի և ալյուրի հետ: Կաթնաշոռը խառնել 2 ձվի հետ, բոլորը խառնել իրար: Միջուկը տարածել թխված խմորի վրա, հարթեցնել: Լվացած և չորացրած բալը տարածել կարկանդակի վրա: Թխել 1 ժամ 15րոպե: Ջեռոցի դուռը բացել, թողնել այդպես սառչի: Կարելի է վերջում շաքարի փոշի ցանել վրան:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք զատիկի ուկրաինական կարկանդակ

ալյուր ալյուր 120 gram

կարագ կարագ 50 gram

նուշ նուշ 25 gram

շաքարավազ շաքարավազ 1 chashi_gdal

միջուկ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 400 gram

կարագ կարագ 120 gram

շաքարավազ շաքարավազ 140 gram

ձու ձու 3 հատ

բալ բալ 70 gram

ալյուր ալյուր 1 chashi_gdal

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 15 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1770դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 330 կկալ

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր