Պատրաստեք զատիկի ուկրաինական կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԶԱՏԻԿԻ ՈՒԿՐԱԻՆԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ շատ համեղ Զատիկի ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԶԱՏԻԿԻ ՈՒԿՐԱԻՆԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ շատ համեղ Զատիկի ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Հունցել խմոր. ալյուրն ու կարագը խառնել, ավելացնել նուշը և շաքարավազը, այնուհետև` ջուրը: Խառնել մեկ րոպե, հետո դնել սառնարան 30 րոպեով: Խմորը սառնարանից հանել, դնել տապակի մեջ, պատառաքաղով ծակծկել: Խմորը թղթով ծածկել, վրան լոբի լցնել, թխել 200С ջեռոցում 12 րոպե: Թողնել սառչի, լոբին վրայից վերցնել: Ջերմաստիճանն իջեցնել մինչև 150С: Կարագը շաքարի հետ հարել, խառնել 1 ձվի և ալյուրի հետ: Կաթնաշոռը խառնել 2 ձվի հետ, բոլորը խառնել իրար: Միջուկը տարածել թխված խմորի վրա, հարթեցնել: Լվացած և չորացրած բալը տարածել կարկանդակի վրա: Թխել 1 ժամ 15րոպե: Ջեռոցի դուռը բացել, թողնել այդպես սառչի: Կարելի է վերջում շաքարի փոշի ցանել վրան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info