MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել զատիկի տորթ

Պատրաստում ենք բիսկվիթ: Ձուն հարել շաքարավազի հետ: Խառնել ալյուրը, շարունակել հարել մինչև դառնա համասեռ զանգված: Խմորը երկու մասի բաժանել: Մի մասը լցնել յուղած կաղապարի մեջ: Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան և թխել խմորը 30-35 րոպե: Թխել երկու շերտը, հետո յուրաքանչյուրը կիսել մեջտեղից: Ստացվում է չորս շերտ: Կրեմը պատրաստելու համար թթվասերը խառնել շաքարավազի հետ մինչև այն լրիվ ձուլվի, բյուրեղիկներ չմնան: Սալորաչիրը լվանալ, չորացնել, մանր կտրատել: Ընկույզը մանրացնել: Առաջին շերտի վրա քսել թթվասերով կրեմը: Վրան տեղադրել սալորաչրի կեսը: Ծածկել երկրորդ շերտով: Քսել կրկին կրեմ, վրան լցնել ընկույզը և դնել հաջորդ շերտը: Նորից շերտը ծածկել կրեմով, լցնել սալորաչրի մյուս կեսը, դնել վերջին շերտը : Զարդարել պատրաստի նապաստակներով և կանաչ մաստիկայից պատրաստված խոտով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք զատիկի տորթ

ձու ձու 6 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 300 gram

ալյուր ալյուր 400 gram

կրեմ

շաքարավազ շաքարավազ 150 gram

սալորի չիր սալորի չիր 150 gram

ընկույզ ընկույզ 150 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2330դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 753 կկալ

Press Esc to close

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր