MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել զատիկի պասկա

Չամիչը լվանալ և 15 րոպե թրջել սառը ջրում (օգտագործել բաց գույնի չամիչ, որպեսզի խմորը մուգ գույն չստանա): Գոլ ջրում թթխմորը լուծել և ավելացնել մի փոքր շաքարավազ: Այլուրի կեսով, լուծված թթխմորով և շաքարավազով խմոր պատրաստել և դնել որևէ տաք տեղ: Երբ խմորը երկու անգամ ծավալով մեծանա, ավելացրեք աղ, մնացած ալյուրը, ձվի դեղնուցը, հարած սպիտակուցը, վանիլինը, կարագը:
Խմորը չպետք է շատ թանձր լինի, քանի որ այդ դեպքում պասկան ծանր կլինի և արագ կչորանա, բայց նաև ոչ շատ հեղուկ. այդ դեպքում էլ պասկան կլինի տափակ և ոչ շատ բարձր: Խմորը հունցել բավական երկար, որպեսզի այն հեշտությամբ անջատվի ձեռքերից:
Հարկավոր է խմորը ծածկել մաքուր սպիտակ սրբիչով և նորից տաք տեղ դնել: Երբ խմորը հասունանա, ավելացրեք չամիչ, կարելի է նաև մանրացրած ընկույզ: Հարկավոր է այն կրկին խառնել և դնել յուղով պատված ձևամանների մեջ՝ մինչև կեսը: Թողնել խմորը հասնի ձևամանի 3/4 բարձրությանը: Զգուշությամբ վրան (փետուրով) շաքարավազով կամ շաքարի փոշիով և բուսական յուղով հարած ձու քսեք: Թխեք ոչ շատ տաք ջեռոցում 30-50 րոպե՝ կապված պասկայի մեծությունից:
Որպեսզի ջեռուցից հանելուց հետո պասկան չնստի, այն դնել բարձիկի վրա և թեթև կտորով ծածկել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք զատիկի պասկա

ալյուր ալյուր 1 kg

կաթ կաթ 1,5 teyi_bajak

ձու ձու 3 հատ

կարագ կարագ 200 gram

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

խմորիչ խմորիչ 30 gram

աղ աղ 2 teyi_gdal

չամիչ չամիչ 200 gram

վանիլ վանիլ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2140դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 413 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info