Պատրաստեք սոխի կճեպով ներկված ձու հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍՈԽԻ ԿՃԵՊՈՎ ՆԵՐԿՎԱԾ ՁՈՒ Հայկական Զատիկի ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՍՈԽԻ ԿՃԵՊՈՎ ՆԵՐԿՎԱԾ ՁՈՒ Հայկական Զատիկի ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձուն լվանալ, «Հերկուլեսի» փաթիլներ ցանել վրան, փաթաթել կարմիր սոխի կճեպի մեջ, հետո տոպրակի մեջ և տոպրակը կապել: Գցել ջրի մեջ, եփել: Տոպրակը չոփով մի քանի տեղից ծակծկել: Ձվերի վրա ափսե շուռ տալ, որ դուրս չլողան, կափարիչը փակել և եփել: Եռալուց սկսած 12 րոպե եփել, ջուրը թափել, տաք ջուր լցնել: Մի քիչ թողնել, հետո տոպրակները հանել, ձվերը գցել սառը ջրի մեջ: Ստացվում են խայտաբղետ ձվեր:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info