MyKitchen.am

Բատոն հացը երկարությամբ կիսել: Սխտորը մանրացնել, աղ անել հավանգի մեջ տրորել: Մաղադանոսը մանր կտրտել, 100գ. կարագ, կարմիր և սև պղպեղներ լցնել, ավելացնել մանրացրած, տրորած սխտորը, միասին լավ տրորել: Կարագի զանգվածը քսել հացի...

Կարդալ ավելին

Հազարի տերևները լվանալ, ջուրը թափ տալ դնել սառնարանը, որպեսզի դրանք խրթխրթան լինեն: Բագետը կտրտել 1 սմ հաստության շերտերի: Սխտորը կիսել, կտրվածքը քսել հացի շերտերին: Շերտերը կտրտել խորանարդների, այնուհետև լցնել ջեռոցի տ...

Կարդալ ավելին

Հավի բդիկների ոսկորի վրայով սուր դանակը սահեցնելով կտրվածք անել, ոսկորը հեռացնել: Կաշին դնել տաղտակին, ներսի մասին կտրվածքներ անել, դնել թասի մեջ, աղ պղպեղ անել, ավելացնել գինին և թողնել միսը մարինացվի առնվազը 1 ժամ, եթե ...

Կարդալ ավելին

Ալյուրը մաղել թասի մեջ, աղ անել, մեջտեղում փոս անել լցնել 4 ջարդած ձու խմոր հունցել: Խմորը հունցել բավական երկար մոտ 10 րոպե: Եթե ձիգ ստացվի խմորը ձիթայուղ ավելացնել: Խմորը ծածկել սրբիչով թեղնել 30 րոպե հանգստանա: Թասի մեջ տ...

Կարդալ ավելին

Ոչխարի աղացած միսը թեթևակի տապակել, կափարիչը դնել շոգեխաշել, ապա ձիթայուղ ավելացնել շարունակել տապակել: Համեմել ուրցով, ծիտրոնով, պղպեղներով ու աղով, խառնել: Կրակից վերցնել թողնել սառչի: Մեկ այլ տապակի մեջ ձիթայուղ լցն...

Կարդալ ավելին